В Україні стали виробляти менше шоколаду та печива

    19 Серпня, 2015 10:59
    Українські кондитерські підприємства знизили обсяги виробництва.

    Українські підприємства в 2015 році виготовили 89,3 тис. тонн шоколаду і готових харчових продуктів, складником яких є какао, повідомляє "Еспресо.TV" з посиланням на Держстат.

    У Державній службі статистики повідомляють, що шоколаду і продукції з какао в Україні виготовили на 29,6% менше ніж за аналогічний період 2014 року.

    Держстат інформує, що у липні цього року кондитерськими підприємствами було вироблено на 22,6% менше, ніж у липні минулого року.

    Також підприємства в 2015 році на 23,5% зменшили виробництво солодкого печива і вафель. Вони виробили 138 тис. тонн печива та вафель.

    Зазначимо, що в Україні на 3,4% зросло виробництво кондитерських виробів, які не містять какао.

    Теги: Держстат шоколад печиво
    ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ
    Коментарі
    1000 символів лишилося
    ТОП МАТЕРІАЛІВ



      Архів